You are now being logged in using your Facebook credentials

Login With Facebook
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 06:46

Τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη

Στην κυκλοφορία θα τεθούν από σήμερα Παρασκευή τα εισιτήρια του αγώνα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου την Κυριακή 13//2014 στις 8.30 μ.μ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από σήμερα Παρασκευή μετά τη 1.00 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα γραφεία των οργανωμένων

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου.

Συγκεκριμένα τα εισιτήρια στις Θύρες 3,5,7 (15 ευρώ) θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ τα εισιτήρια των οργανωμένων (10 ευρώ) θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία των συνδέσμων (Austrian, Μυρμιδόνες)

Επιπλέον διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία και Παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ διατίθενται και 150 δωρεάν εισιτήρια για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας. 

Λόγω της αυξημένης διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ο αριθμός των εισιτηρίων που εκδόθηκαν για τον αγώνα της Κυριακής είναι περιορισμένος και για το λόγο αυτό οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο τους. 

*Εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής θα διατίθενται και από το CAFE FOCO στην Αγριά.  

Διαβάστηκε 539 φορές