You are now being logged in using your Facebook credentials

Login With Facebook
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 17:00

Ανακοίνωση

Επειδή όπως λέει και η παροιμία «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», είμαστε αναγκασμένοι να επανέλθουμε ώστε να απαντήσουμε στη σωρεία ανακριβειών που αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση της Λάρισας.
Πρώτον: Η υπό σύσταση νέα ΠΑΕ ΑΕΛ δεν προσκόμισε κανένα επίσημο έγγραφο στο Δ.Σ. της Football League, προκειμένου να είναι νόμιμη η συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο. Γι αυτό και οι όποιες ενστάσεις εκφράστηκαν από την πλευρά μας.
Δεύτερον: Μέχρι και σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει νέο ΑΦΜ όπως θέλουν να διαδίδουν οι εκπρόσωποί της, διότι πολύ απλά δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς ΠΑΕ και δεν έχει διαγραφεί από τα μητρώα των ανωνύμων εταιριών.
Tρίτον και σημαντικότερον: Κύριοι της Λάρισας. Επειδή μπορεί να σας διαφεύγει ή να το έχετε ξεχάσει, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αθωωθεί από την αθλητική δικαιοσύνη για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Το γεγονός ότι κάποιοι τον διέλυσαν σε μία νύχτα δεν ήταν απόρροια της ετυμηγορίας των αθλητικών δικαστών, αλλά κάποιων ανεπάγγελτων πολιτικών που θέλησαν με τον αφανισμό του Ολυμπιακού Βόλου να καλύψουν την ανυπαρξία τους και κυρίως τα εγκληματικά λάθη της τότε κυβέρνησης εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Αλλωστε, γνωρίζετε καλά, όπως και όλη η Ελλάδα, ότι υπάρχει γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι η διάλυση του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι του 2011, προήλθε έπειτα από ακραία πολιτική παρέμβαση.
Αυτό πάντως που μας προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ειδικά εσείς εκεί στη Λάρισα δεν θα έπρεπε να έχετε ξεχάσει τα πραγματικά γεγονότα της εποχής εκείνης, αφού επί μήνες ολόκληρους επιδιώκατε να εκμεταλλευτείτε τη σκανδαλώδη απόφαση της ΕΕΑ και να πάρετε στα χαρτιά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε από καρδιάς να προλάβει η νέα ΑΕΛ τις προθεσμίες και να δηλώσει συμμετοχή τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στο πρωτάθλημα της Football League. Κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ διήρκησαν περισσότερο από 1 χρόνο.

Υ.Γ.1: Αλήθεια το αθλητικό κέντρο στα Δένδρα που ήταν ιδιοκτησία της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, σε ποιον μεταβιβάστηκε; Και πως θα ικανοποιηθούν άραγε οι πιστωτές (Δημόσιο και φυσικά πρόσωπα), όταν μεταβιβάζεται το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της υπό εκκαθάριση εταιρίας;

Υ.Γ.2: Για την «ταμπακιέρα» και το θέμα με τη ΔΟΥ Λάρισας, έχετε να μας απαντήσετε κάτι πιο συγκεκριμένο ή θα συνεχίσετε να μας αραδιάζετε ψέματα;

Διαβάστηκε 432 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διευκρινήσεις για τα διαρκείας εν όψει φιλικών